Fabrică de ciocolată, Elveția

Află detalii despre oferta de muncă! Se caută persoane dispuse pentru a lucra în străinătate într-o fabrică de cafea la ambalat, sortat, etichetat, ajutor producție, verificarea calității. Sunt acceptate grupurile și cuplurile, persoane dornice de muncă, serioase, punctuale, apte din punct de vedere medical.

Contractul de muncă se întocmește direct cu firma angajatoare pe perioadă nedeterminată. Salariul este de 3200 de euro, se oferă cazare gratuită. Transportul de la cazare către locul de muncă și retur este asigurat de către firma angajatoare.

Programul de muncă este de 8 ore pe zi de luni până vineri, se lucrează în două schimburi: schimbul de dimineață program 06:30-14:30 și programul de după amiază de la 14:30-22:30. Se poate lucra și sâmbăta pentru a presta ore suplimentare, acestea fiind opționale. Orele prestate suplimentar sunt remunerate cu 200%.

Transportul dinspre România către Elveția până la angajator este asigurat și plătit de către firma. Se oferă asigurare medicală, cont bancar, contract de muncă legal, asistență pentru întocmirea diferitelor documente.

Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați la următorul număr de telefon: 0758611609 de luni până vineri între orele 09:00-17:00.

Vă rugăm să insistați cu apelul în cazul în care nu vi se răspunde. Anunț preluat de pe www.romjob.ro

Lasă un răspuns