Necalificați fabrică de suc

Căutăm persoane necalificate cu sau fără experiență bărbați, femei, inclusiv cupluri, serioase și dornice de muncă pentru a lucra în fabrică de sucuri la ambalat, etichetat, la bandă, linie de producție, șofer, persoane care vor lucra pe motostivuitor având atestat în acest sens. Locul de muncă se află în Elveția.

Persoanele trebuie să dea dovadă de seriozitate, stăruință în muncă, să fie apte din punct de vedere medical, vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani, să fie dispuse pentru a lucra în străinătate.

Contractul se întocmește pe perioadă nedeterminată  direct cu firma angajatoare. Programul este de 8 ore pe zi de luni până vineri cu posibilitatea de a presta ore suplimentare plătite corespunzător.

Salariul este între 2300 de euro pentru persoanele care lucrează la bandă, linie de producție și de 2800 de euro pentru cei ce lucrează ca șoferi sau care lucrează pe motostivuitor ,  nu se percepe comision. Se oferă cazare și asigurare medicală, două mese pe zi din partea firmei angajatoare.

Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați la următorul număr de telefon: 0757264625 de luni până vineri între orele 09:00-17:00.

Vă rugăm să insistați cu apelul în cazul în care nu vi se răspunde.

Anunț preluat de pe www.romjob.ro

Lasă un răspuns