Personal necalificat ambalat legume și fructe 2600 de euro

 

Căutăm persoane necalificate cu sau fără experiență bărbați, femei, inclusiv cupluri, serioase și dornice de muncă pentru a lucra în fabrică de procesare a legumelor și fructelor, ambalat legume congelate. Munca constă în ambalarea, etichetarea, verificarea calității legumelor și fructelor. Nu este necesară experiență sau calificare, specializarea făcându-se în timpul în care se lucrează de către personal cu experiență. Contractul se întocmește pe perioadă nedeterminată  direct cu firma angajatoare. Locul de muncă se află în Suedia.

Programul este de 8 ore pe zi de luni până vineri cu posibilitatea de a presta ore suplimentare plătite corespunzător. Plate salariului se face săptămânal în cont bancar. Salariul este de 2600 de euro pe lună plus plata orelor suplimentare.

Se caută persoane apte din punct de vedere medical, cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani, responsabile, serioase, cu spirit de echipă , dispuse pentru a lucra în străinătate.

Contractul se întocmește direct cu firma angajatoarea pe perioadă nedeterminată. Se oferă plata orelor suplimentare, asigurare medicală și alte diferite beneficii oferite de către firma angajatoare.

Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați la următorul număr de telefon: 0759850322 de luni până vineri între orele 09:00-17:00.

Vă rugăm să insistați cu apelul în cazul în care nu vi se răspunde. Anunț preluat de pe www.romjob.ro

Lasă un răspuns