Operator linie de asamblare, Germania

Căutăm persoane necalificate cu sau fără experiență bărbați, femei, inclusiv cupluri, serioase și dornice de muncă pentru a munci ca operator linie de asamblare piese auto. Locul de muncă este în Germania.

Persoanele trebuie să dea dovadă de seriozitate, stăruință în muncă, să fie apte din punct de vedere medical, vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani, să fie dispuse pentru a lucra în străinătate. Trebuie să mențină un mediu de lucru curat și sigur, să verifice calitatea produselor, să fie persoane rapide. Contractul se întocmește pe perioadă nedeterminată  direct cu firma angajatoare.

Programul este de 8 ore pe zi de luni până vineri cu posibilitatea de a presta ore suplimentare plătite corespunzător. Plecările se fac imediat după încheierea contractelor de muncă. Transportul este asigurat de către firma angajatoare. Trainingul poate dura până la 3 săptămâni, aceștia fiind pregătiți de către un coleg.

Salariul pornește de la suma de 1800 de euro pe lună în funcție de munca prestată de către persoana angajată,  nu se percepe comision. Se plătesc orele suplimentare.  Se oferă cazare și asigurare medicală din partea firmei angajatoare.

Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați la următorul număr de telefon: 0741731662 de luni până vineri între orele 09:00-17:00.

Vă rugăm să insistați cu apelul în cazul în care nu vi se răspunde. Anunț preluat de pe www.romjob.ro

Lasă un răspuns