Locuri de muncă fabrică, 2600/2800 euro

Se caută persoane necalificate cu sau fără experiență bărbați, femei, inclusiv cupluri, serioase și dornice de muncă pentru a munci în fabrică din Suedia pentru diferite posturi. Persoanele doritoare trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18-58 de ani și să fie apte din punct de vedere medical.

Se muncește pe postul de stivuitorist, șofer, se lucrează la bandă ca operator, la linie de producție. Se oferă cazare gratuită de către firma angajatoare, asigurare medicală, concediu anual plătit. Contractul se întocmește pe o perioadă nedeterminată direct cu firma contractuală, plecările făcându-se în imediata apropiere.

Programul este de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână cu posibilitate de prestare ore suplimentare. Salariul este de 2600 de euro pe lună pentru cei care lucrează la bandă, linie producție și de 2800 de euro pentru cei ce lucrează pe motostivuitor sau ca șofer categoria B. Nu este necesară cunoașterea limbii pentru a aplica la acest job. Se angajează în limita locurilor disponibile.

Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați la următorul număr de telefon: 0748822505 de luni până vineri între orele 09:00-17:00.

Vă rugăm să insistați cu apelul în cazul în care nu vi se răspunde.

Anunț preluat de pe www.romjob.ro